• Цените на избраните устройства в селекцията започват от 19,99

...
  • Цените на избраните устройства в селекцията започват от 19,99
Коментари Харесай

Пролетна селекция смартфони от среден клас с до 80% отстъпка от А1

  •  Цените на определените устройства в селекцията стартират от 19,99 лева в брой 

  • Вземи в брой или на погашение с някой от проектите Unlimited от А1, които през април са на специфични цени с 50% отстъпка за първите шест месеца от контракта

  •  Избирай сред междинен клас смарт телефони от Motorola, Xiaomi, Honor и Samsung  

През април всички сегашни или нови клиенти на А1 могат да избират сред богата селекция от смарт телефони от междинния клас с до 80% отстъпка. Цените на устройствата започват от 19,99 лв. в брой и се оферират с проекти Unlimited от телекома, които са с промоционални месечни такси. Клиентите, взели нова или преподписали съществуваща мобилна услуга за проекти Unlimited M, L и Ultra, ще получат промоционална отстъпка от 50% за първите шест месеца на контракта.

В селекцията са включени Motorola G54, Xiaomi Redmi Note 13 5G, Honor Magic5 Lite, Samsung Galaxy A35 и Samsung Galaxy A54 5G

Избери сред селекция смарт телефони на налична цена с до 80% отстъпка от общоприетата съгласно твоите потребности и желания:

Голям екран и по-малко скролване

Motorola G54 е част от пролетната селекция на А1 и този месец може да бъде закупен с 80% отстъпка. Устройството дава 6,5-инчов Full HD+ екран и съответствие на страните 20:9, което разрешава на притежателя му да вижда повече от наличието на екрана, без да се постанова да скролва толкоз доста. Въпреки огромния екран обаче, Motorola G54 е основан с комфортен за ръката дизайн. Смартфонът разполага и с озвучаване от Dolby Atmos®, усъвършенствания в баса и вокалите, както и огромни стерео представители. По време на пролетната акция на А1 моделът се предлага със 71% отстъпка на цена от 19,99 лв. в брой с проект Unlimited.

Компактност и гладко преживяване

е още един смарт телефон, който тази пролет идва с 80% отстъпка от А1. Устройството се предлага на наличната цена от 29,99 лв. в брой с проект Unlimited от А1. Xiaomi Redmi Note 13 впечатлява с ултратънък непряк панел за улеснение при държане в ръка и по-малко тегло по отношение на предходния модел. Сред отличителните му характерности е и мощно реагиращото сензорно ръководство с 240Hz периодичност на семплиране. По този метод по време на гейминг или друга натоварваща активност този смарт телефон обезпечава плавни придвижвания от професионален клас. 

Грижа за зрението и повече устойчивост

е смарт телефонът, който може да издържи до 3 дни с едно зареждане. Това е с помощта на мощната батерия от 5100 mAh и опцията за икономисване на сила с интелигентно решение от Honor. Само с 30 минути бързо зареждане от 40W и този 5G смарт телефон може да обезпечи дълготрайно гледане на видеоклипове до 12,5 часа. Освен заричане за устойчивост, Honor Magic5 Lite способства и за грижата за зрението. С усъвършенствана 1920 Hz високочестотна PWM технология за затъмняване, очите постоянно ще бъдат предпазени при слаба светлина. През април смарт телефонът може да бъде закупен от А1 за 49,99 лв. в брой с проект Unlimited.

Безопасност на персоналните данни 

С висок рейтинг EAL5+ платформата за сигурност Samsung Knox Vault, с която е екипиран, оказва помощ за отбрана на персоналните данни. Тя се състои от разнообразни механизми за сигурност, които защищават сензитивните данни от злонамерени софтуерни закани и подсигуряват спокойствието на потребителя от момента, в който включи устройството. Освен това, актуализациите на операционната система и поддръжката на софтуера за сигурност са обезпечени за до 5 години. Смартфонът се предлага с 57% отстъпка по време на пролетната акция на А1 за 149,98 лева в брой с проект Unlimited, като през април клиентите могат да го закупят и в комплект с Galaxy Fit 3 и слушалки ttec MODE.

Нощни фотоси и свежи цветове 

е още едно устройство, което е част от пролетната селекция на А1 и се предлага при атрактивни условия от 259,99 лева в брой с проект Unlimited, с 43% отстъпка от общоприетата цена. Смартфонът идва в свежи цветове със моден дизайн и първокласно стъклено покритие на панела. Устройството предлага висококачествени видеоклипове с функционалности за автоматизирано кадриране и автоматизиран фокус, както и модернизиран датчик за фотоси в нощен режим. Друга алтернатива на камерата, която бързо ще се трансформира в обичана, е функционалността Object eraser. Вместо да търсиш миг за съвършения кадър, снимай незабавно, а по-късно премахни непотребните обекти. 

Повече информация за устройствата от пролетната селекция. 

През целия април потребителите на телекома могат да вземат своето устройство от магазините на А1 и от уеб страницата на a1.bg в брой или на погашение за 36 месеца с проект Unlimited. 

(в материала има продуктово позициониране)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР